OBS! pensionatet är stängd tills vidare pga att vi har många dagis hundar just nu.

Hundpensionat

Vår målsättning är att kunna tillgodose varje enskild hunds unika behov, därför kommer vi under inskrivningen även ta upp frågor såsom; Favoritlekar; Favoritaktiviteter; Vana vid andra hundar; Rädslor...mm.

Om ni har ett visst problemområde med er hund gör vi vårt bästa med att hjälpa er med detta under er hunds vistelse hos oss.

Vi vill att hunden skall uppleva en positiv start här, så det absolut första vi gör när ni kommer och lämnar in er hund är att ta ut den på en långpromenad. Detta för att hunden snabbt skall få förtroende för oss i personalen samt bekanta sig med miljön. Eftersom vi är utbildade på hundar och deras beteende, kan vi oavsett hundens egenheter ta kontroll och leda hunden.

Observera

En hund känner trygghet när den har en säker ledare. (Så om ni vill ha ett långt och känslosamt avsked av er hund, är det bäst att ni gör detta innan ni åker hemifrån).

 

Intresseanmälan hundpensionat

Vill du göra en intresseanmälan för din hund? Skicka nedanstående uppgifter om hunden och dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så fort vi kan.

Integritetspolicy