Hunddagis

Skriven av Super User. Posted in Uncategorised

Hunddagis

Info:

Här har vi plats för alla, stora som små, vi finns här för just Din hund! Eftersom behovet av dagis som tar emot tikar när de löper är stort, har vi ordnat med en separat avdelning åt just dessa.
För oss är det viktigt att alla hundar trivs och känner sig trygga. Därför utgår vi från den enskilda individen och ser till dennes behov. På så sätt vill vi skapa en lugn, trygg och harmonisk miljö.
Som hundförare lär vi Din hund att gå i koppel tillsammans med andra och att inte visa aggressivitet mot folk eller hundar. Hunden får träning i att koppla av, vi tränar den dessutom i hantering. Den får lära sig att förstå ord som varsågod, stanna, sakta, stilla, sitt kvar, ligg. Vi har som rutin att det inte ska vara "fri" lek och stress under hela dagen. Hundarna tränas i att hantera sin egen stressnivå.
Rastningarna sker två gånger om dagen, varav en längre promenad på förmiddagen samt en kortare promenad på eftermiddagen. Valpar och unghundar rastas naturigtvis med jämna mellanrum under hela dagen.

En dag på dagis

En större grupp hundar håller till i allrummet. Det är de hundar som trivs med de flesta andra hundar. Vi har även mindre grupper för de som inte passar ihop med alla. Plats finns även för de som är kanske lite skygga eller helt enkelt inte vill vara med andra hundar. De kan istället vara i våra rymliga boxar där de har möjlighet att umgås med någon ur personalen, leka med leksaker eller slappna av.
Öppettider: 06:30-17:15
06:30-09:00 Husse/Matte lämnar hunden på dagis
09:00-11:30 Promenader och aktivering ute
11:00-13:00 Lunch, vila, lek, omvårdnad
13:00-15:00 Promenader
15:00-17:15 Vila, hemgång

Villkor

Vi tar emot hundar från 5 månaders ålder och uppåt.
Hunden ska vara frisk och fri från ohyra, skabb och liknande.
Hunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka,parvo, hcc och kennelhosta. Vartannat år ska hunden ha vaccinationen DHPPI (parvo+kennelhosta) och varje år PI (kennelhosta). Kopia ska lämnas in varje år.
Hunden skall vara försäkrad.
Första 2 veckor för dagishundarna är inskolnings tid, hunden lämnas kortare tid under några dagar för att se hur hunden trivs på dagis och med vilka hundar den passar ihop. Under inskolningstiden har både dagiset och hundägaren rätt att säga upp avtalet utan uppsägningstid. Därefter gäller 1 månads uppsägningstid. För vissa är inskolningen längre och andra behöver bara ett par dagar.
Anmälningsblankett samt kundavtal ska vara undertecknat av hundägaren före start.
Hunden ska komma välrastad till dagiset. Det kan dröja upp till 2 timmar innan en hund kommer ut på första promenaden.
Är du intresserad av att ha Din hund hos oss välkommen med Din intresseanmälan. Vi hör sedan av oss till Er och bokar in ett besök för visning av lokaler och berättar lite hur vi jobbar

Prislista

5 dagar/vecka (heltid) 2 700 kr/mån
4 dagar/vecka 2 400 kr/mån
3 dagar/vecka 2 000 kr/mån
2 dagar/vecka 1 700 kr/mån
1 dag/vecka    1 300 kr/mån
enstaka dagar för dagishundar 220 kr/dag

enstaka dagar för alla andra 300 kr/dag

Avgiften ska betalas i förskott senast den 27:e i månaden.
Om det är mer än en hund per ägare betalar ni 50% av priset för hund 2.