Hunddagis

Här har vi plats för alla, stora som små, vi finns här för just Din hund! Eftersom behovet av dagis som tar emot tikar när de löper är stort, har vi ordnat med en separat avdelning åt just dessa.

För oss är det viktigt att alla hundar trivs och känner sig trygga. Därför utgår vi från den enskilda individen och ser till dennes behov. På så sätt vill vi skapa en lugn, trygg och harmonisk miljö.

Här är alla våra boxar inredda med soffor, bäddar, filtar m.m. Vi strävar alltid efter att skapa en trevlig hemmiljö i alla våra boxar.

Som hundförare lär vi Din hund att gå i koppel tillsammans med andra och att inte visa aggressivitet mot folk eller hundar. Hunden får träning i att koppla av, vi tränar den dessutom i hantering. Den får lära sig att förstå ord som varsågod, stanna, sakta, stilla, sitt kvar, ligg. Vi har som rutin att det inte ska vara "fri" lek och stress under hela dagen. Hundarna tränas i att hantera sin egen stressnivå.

Rastningarna sker två gånger om dagen. Valpar och unghundar rastas naturligtvis oftare vid behov.

Är du intresserad av att ha Din hund hos oss välkommen med Din intresseanmälan. Vi hör sedan av oss till Er och bokar in ett besök för visning av lokaler och berättar lite hur vi jobbar.

Här är vår tre dagis:

Bergsäter

Dagiset på Bergsäter är vårt äldsta dagis som startades 2011. Det är även vårt största dagis med fantastiskt läge i centrala Borås.  Hit är alla hundar välkomna oavsett ras eller storlek.

Bergsäter MINI

Vårt dagis Bergsäter Mini befinner sin på samma adress som vårt stora dagis, men på bottenplan. Detta dagis startade i april 2022 och är för våra minstingar. Här gäller max 35cm i mankhöjd.

En dag på dagis

6.00-9.00 Hundarna droppar in, de flesta är morgontrötta och lägger sig för att sova en stund
09:00-11:00 Är vi ute med hundarna på promenad/rastgård.
11:00-13:00 Städar vi alla golv, skakar filtar, vissa hundar äter lunch. Sen är det lek, vila och mys:)
13:00-15:00 Är det dags för eftermiddagspromenad.
15:00-18:00 Hämtas hundarna av sina hussar och mattar.