Om oss

Jag som äger Aki hundcenter heter Nermin Huskic. Jag är utbildad hundinstruktör på Hundens Hus i Göteborg.

Aki Hundcenter startade den 3 januari 2011 och har fått sitt namn efter min älskade och mycket saknade hund Aki. När vi startade hade vi dogwalking och hundkurser också. Men så småningom blev vårt hunddagis så populärt att jag var tvungen att välja mellan att hålla kurser eller satsa allt på dagisverksamheten. Och så här är vi idag! Valet var helt rätt och jag har världens bästa jobb.

Intresse för hundar fick jag redan som väldigt liten. När jag var liten så hade vi i familjen en Malinois och en mellanstor gatukorsning.

Min första egna hund fick jag när jag var 11 år gammal som jag har tränat själv med mycket glädje och bra resultat. Det var en schäferhane som hette Luxi och levde i 15 år. Sedan kom Aki. Aki var en underbar och vacker dobermannhane. Han var enormt kärleksfull och hade en stor och fin personlighet. Alla som har träffat honom förundrades över hans yttre som inre skönhet. Han var världens bästa hund och är en mycket saknad familjemedlem. Sedan kom en till dobermann i mitt liv som hette Henny. Hon var en jättemysig och rolig hund. I sina unga dagar var hon mer i luften än på marken.

Just nu har jag en dobermann hane Croy. Med Croy man kan aldrig ha tråkigt. Han är en riktig clown med hjärtat på rätt ställe.