Om oss

Jag som äger Aki Hundcenter heter Nermin Huskic och är utbildad hundinstruktör på Hundens Hus år 2011.

Aki Hundcenter startade den 3 januari 2011 och har fått sitt namn efter min älskade och mycket saknade hund Aki. När vi startade hade vi dogwalking och hundkurser också. Men så småningom blev vårt hunddagis så populärt att jag var tvungen att välja, att ha kurser eller satsa allt på dagisverksamhet. Och så här är vi idag! Valet var helt rätt och jag har världens bästa jobb! Idag erbjuder vi på Aki våra kunder hunddagis på två anläggningar. Bergsäter vårt första hunddagis och även största, sedan har vi Bergsäter MINI för hundar upp till 35cm i mankhöjd.  På Bergsäter har vi även ett komplett hundtrim som sköts av min fantastiska fru Alisa.

Intresse för hundar fick jag redan som väldigt liten. När jag var liten så hade vi i familjen en Malinois och en mellanstor gatukorsning.

Min första egna hund fick jag när jag var 11 år gammal som jag har tränat själv med mycket glädje och bra resultat. Det var en schäferhane som hette Luxi och levde i 15 år. Sedan kom Aki. Aki var en underbar och vacker dobermannhane. Han var enormt kärleksfull och hade en stor och fin personlighet. Alla som har träffat honom förundrades över hans yttre som inre skönhet. Han var världens bästa hund och är en mycket saknad familjemedlem. Sedan kom en till dobermann i mitt liv som hette Henny. Hon var en jättemysig och rolig hund. I sina unga dagar var hon mer i luften än på marken. Min sanna följare och vän var Croy, också en dobermann. Han fanns vid min sida i 10 år i vått och tort. Tyvärr fick han lämna oss under våren 2022. En älskad och mycket saknad familjemedlem.

Just nu har vi i familjen två dobermann tjejer Nikita och Aina samt en dvärgpudel hane Fenix. Med dessa tre kan man aldrig ha tråkigt. Dessa är riktiga clowner med hjärtat på rätt ställe.

 


Nermin Huskic
VD – Ägare, Diplomerad hundinstruktör,
Diplomerad hundsiminstruktör


Alisa Huskic
Diplomerad hundfrisör